Centrale verwarming en sanitair

Sollec Technics helpt u graag verder met uw centrale verwarming of sanitair. Ontdek ons aanbod:

1) Centrale verwarming

Een goede verwarmingsinstallatie bepaald in grote maten uw wooncomfort. Een goede dimensionering en een tijdig onderhoud zorgen ervoor dat het verbruik zo laag mogelijk is met een maximaal comfort. 

Een condensatieketel recupereert warmte van zijn eigen rookgassen. Deze warmte kan opnieuw gebruikt worden voor de verwarming van je woning en voor de warm water productie. Condensatietechnologie heeft al vele decennia haar waarde bewezen. 

Gascondensatieketels kunnen geplaatst worden met vloerverwarming, radiatoren, convectoren of een combinatie van verschillende afgiftesystemen op verschillende temperaturen.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor de vervanging van uw oude gas- of stookolieketel door een superzuinige gascondensatieketel.

✆ 0496/42.18.61Maak een afspraak

2) Sanitair

Ook voor regenwaterrecuperatie is Sollec uw partner, wij hebben verschillende systemen voor ieders budget van eenvoudige pompen tot automatische omschakelsystemen regen/stadswater. U kan bij ons ook terecht voor complete badkamerrenovaties, van standaard badkamers tot compleet maatwerk.

✆ 0496/42.18.61Maak een afspraak

Centrale verwarming en sanitair door Sollec Technics.

Ontdek onze partners:

Centrale verwarming partner van Sollec Technics.

Sanitair partner van Sollec Technics.


Centrale verwarming en sanitair

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x