Zonnepanelen bijplaatsen

Als je op zoek bent naar meer zonne-energie, dan is het bijplaatsen van zonnepanelen een uitstekende oplossing. Bij Sollec Technics zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van zowel fotovoltaïsche als thermische zonnepanelen. Lees op deze pagina meer over het bijplaatsen van zonnepanelen en waar je op moet letten. 

✆ 0496/42.18.61 Vrijblijvende offerte aanvragen

Zonnepanelen bijplaatsen: hoe het werkt en wat je moet weten

Wat is zonnepanelen bijplaatsen?

Het bijplaatsen van zonnepanelen betekent simpelweg het toevoegen van nieuwe panelen aan je bestaande zonne-energiesysteem. Als je meer energie wilt opwekken om aan je toenemende energiebehoeften te voldoen, dan is het bijplaatsen van zonnepanelen een goede oplossing. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als je een elektrische auto hebt gekocht of als je meer elektrische apparaten bent gaan gebruiken.

Zonnepanelen bijplaatsen: waar moet je op letten? 

Voordat je zonnepanelen gaat bijplaatsen, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Bij Sollec Technics helpen we je graag bij het maken van de juiste keuzes. We zetten de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rijtje:

1. Controleer of je dak geschikt is

Het is belangrijk om te controleren of je dak geschikt is voordat je zonnepanelen gaat bijplaatsen. Het dak moet stevig genoeg zijn om het gewicht van de panelen te dragen en er moet voldoende ruimte zijn om de panelen te plaatsen. Bij Sollec Technics doen we altijd een grondige inspectie van je dak voordat we beginnen met het plaatsen van de zonnepanelen.

2. Controleer of je omvormer geschikt is

Als je zonnepanelen gaat bijplaatsen, is het belangrijk om te controleren of je omvormer geschikt is voor het toevoegen van meer panelen. Bij Sollec Technics kunnen we je adviseren over de juiste omvormer voor jouw zonne-energiesysteem. We zorgen er altijd voor dat de omvormer voldoende capaciteit heeft om alle panelen aan te kunnen.

3. Kies de juiste zonnepanelen

Als je zonnepanelen gaat bijplaatsen, is het belangrijk om de juiste panelen te kiezen. Bij Sollec Technics hebben we een ruim aanbod aan zonnepanelen van hoge kwaliteit. Welke zonnepanelen kiezen? Wij adviseren u met plezier welk type zonnepanelen het beste past bij uw behoeften. 

4. Laat de installatie over aan professionals

Het bijplaatsen van zonnepanelen is een specialistische klus die je het beste kunt overlaten aan professionals. Bij Sollec Technics hebben we jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en weten we precies hoe we dit op een veilige en efficiënte manier kunnen doen. Zo ben je verzekerd van een optimaal resultaat!

Meer informatie ontvangen

Zonnepanelen bijplaatsen door Sollec Technics.

Vaak gestelde vragen over het bijplaatsen van zonnepanelen

  • Hoeveel zonnepanelen kan ik bijplaatsen op mijn dak?

De hoeveelheid zonnepanelen dat je kan bijplaatsen is afhankelijk van de grootte en ligging van jouw dak (schuin of plat dak), alsook de beschikbare ruimte. Bij Sollec Technics doen we altijd een inspectie van je dak om te bepalen hoeveel panelen er maximaal geplaatst kunnen worden.

  • Hoeveel kan ik besparen met het bijplaatsen van zonnepanelen?

Hoeveel je kan besparen met het bijplaatsen van zonnepanelen hangt af van je energieverbruik en het aantal zonnepanelen dat je bijplaatst. Bij Sollec Technics kunnen we je een inschatting geven van de mogelijke besparing.

  • Moet ik mijn omvormer vervangen als ik meer zonnepanelen bijplaats?

Dit hangt af van de capaciteit van je huidige omvormer en het aantal panelen dat je bijplaatst. Bij Sollec Technics kunnen we je adviseren over de juiste omvormer voor jouw situatie.

  • Hoelang duurt het om zonnepanelen bij te plaatsen?

De duur van het bijplaatsen van zonnepanelen hangt af van de grootte van de installatie en de complexiteit van de klus. Bij Sollec Technics kunnen we je een indicatie geven van de verwachte duur van de installatie.

  • Kan ik zonnepanelen bijplaatsen als ik al panelen van een ander merk heb?

Ja, dat is mogelijk. Bij Sollec Technics kunnen we je adviseren over de beste opties voor het bijplaatsen van zonnepanelen, ook als je al panelen van een ander merk hebt. We zorgen ervoor dat de nieuwe panelen naadloos aansluiten op je bestaande zonne-energiesysteem.

Contact opnemenVrijblijvende offerte aanvragen

Zonnepanelen bijplaatsen.

Zonnepanelen bijplaatsen door Sollec Technics

Zonnepanelen bijplaatsen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x