Warmtepomp installateur Zoutleeuw

Op zoek naar een professionele warmtepomp installateur in Zoutleeuw? Sollec Technics is uw partner voor de installatie van warmtepompen. Ontdek ons aanbod of vraag een vrijblijvende offerte aan.

✆ 0496/42.18.61 Gratis offerte aanvragen

Warmtepomp installateur Zoutleeuw.

"Kwaliteitsvolle en duurzame oplossingen."

Sollec Technics, uw warmtepomp installateur Zoutleeuw

Bent u op zoek naar een duurzame en energiezuinige manier van verwarmen, warm water productie en koeling? Dan is een warmtepomp de oplossing voor uw woning in Zoutleeuw. Als professionele warmtepomp installateur plaatsen wij uw lucht lucht warmtepomp, lucht water warmtepomp of geothermische warmtepomp.

Een warmtepomp onttrekt energie uit de omgeving (bodem, water en lucht) op een relatief lage temperatuur en zet deze om naar bruikbare warmte voor uw verwarming en sanitair warm water. Het is een van de meest efficiënte, energiezuinige en milieuvriendelijke manieren van verwarmen, en de combinatie van een warmtepomp met zonnepanelen is de meest rendabele oplossing op lange termijn.

Als RESCERT-gecertificeerd bedrijf plaatsen wij uw warmtepomp en voorzien wij u van de nodige subsidies als u aan alle voorwaarden voldoet.

Onze warmtepomp installateur staan voor u klaar!

1. Lucht lucht warmepomp installateur Zoutleeuw

Een lucht lucht warmtepomp geeft de warmte af in de vorm van lucht en niet in de vorm van water. Er wordt dan een binnen- en buitenunit geplaatst die met elkaar in verbinding staan. De buitenunit zuigt buitenlucht aan en kan zowel op de grond, aan de muur of op een plat dak geplaatst worden. Via de binnenunit wordt er warme lucht of koude lucht in de woning geblazen die zo voor verwarming of verkoeling zorgt. Een lucht lucht warmtepomp kan ook als airco gebruikt worden.

Voordelen:
 • Lagere investeringskosten dan bij andere warmtepompsystemen
 • Kan ook geplaatst worden in bestaande woningen 
Nadelen: 
 • Hoger verbruik
 • Neemt ruimte in in de woning en er kan geluidshinder ervaren worden

Lucht lucht warmtepomp installateur Zoutleeuw.

2. Lucht water warmtepomp installateur Zoutleeuw

Bij een lucht water warmtepomp wordt de energiebron gevormd door de buitenlucht waaruit de warmte onttrokken wordt voor de verwarming en/of de warm waterproductie.

Voordelen:
 • Lagere investeringskosten dan geothermische systemen.
 • Geen graafwerken of boringen in de tuin nodig. 
Nadelen: 
 • Lagere rendementen in de winter dan bij geothermische systemen.
 • Geen passieve koeling mogelijk (wel actieve).

Lucht water warmtepomp installateur te Zoutleeuw inschakelen? 

Wilt u een lucht water warmtepomp laten plaatsen in Zoutleeuw? Als professionele warmtepomp installateur plaatsen wij met plezier uw lucht water warmtepomp. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Gratis offerte aanvragen

Lucht water warmtepomp installateur Zoutleeuw.

3. Geothermische warmtepomp installateur Zoutleeuw

Bij een geothermische warmtepomp wordt warmte onttrokken aan de aarde. Hiervoor worden gesloten circuits door middel van boringen verticaal in de ondergrond gebracht. Het aantal en de diepte van de boringen zijn afhankelijk van het vereiste verwarmingsvermogen, de lokale ondergrondgegevens en de mogelijke inplanting in de tuin. Via een pompsysteem wordt er speciale koude vloeistof in de grond gepompt. Doordat de natuurlijke warmte van de aarde deze buizen en de vloeistof opwarmt, krijgen we een toegevoegde energie die daarna ingezet wordt om uw woning op te warmen.

Voordelen:
 • Geen zichtbare toestellen aan de buitenkant van de woning.
 • Mogelijkheid tot passieve of natuurlijke koeling. 
Nadelen:
 • Hogere investeringskosten (deels gecompenseerd door subsidies).
 • Impact op de tuin.

Geothermische warmtepomp installateur te Zoutleeuw inschakelen? 

Wilt u een geothermische warmtepomp laten plaatsen in Zoutleeuw? Als professionele warmtepomp installateur plaatsen wij met plezier uw geothermische warmtepomp. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Wie is Sollec?

Sollec Technics biedt een totaalconcept aan van technieken in nieuwbouw- en renovatiewoningen. Als professionele warmtepomp installateur te Zoutleeuw kunnen wij u helpen bij alle klassieke technieken van centrale verwarming, sanitair, elektriciteit en ventilatie, maar ook bij groene energie zoals warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. Wij zijn ook gespecialiseerd in de vervanging van uw oude stookolie- of gasketel naar een (hybride) warmtepomp.

Warmtepomp installateur Zoutleeuw van scandinavische kwaliteit!

Sollec Technics kiest voor de warmtepompen van Thermia en Nibe, twee Zweedse merken die hun hoge kwaliteit al meermaals bewezen hebben.

Warmtepomp installateur Zoutleeuw | Sollec Technics

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x