Zonnepanelen Lubbeek

Zonnepanelen prijs, zonneboiler prijs of (thermische) zonnepanelen laten plaatsen gezocht? Onze zonneboiler installateur en zonnepanelen installateurs Lubbeek staan voor u klaar. Ontdek ons aanbod of vraag een offerte aan!

✆ 0496/42.18.61Vrijblijvende offerte aanvragen

Sollec Technics, uw zonnepanelen installateurs Lubbeek!

Wat zijn zonnepanelen?

Zonnepanelen kunnen gebruikt worden als elektriciteitsvoorziening, doordat ze energie opwekken via zonlicht - ook wel zonne-energie genoemd. 

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen bevatten lichtdeeltjes die zonnestraling kunnen absorberen. De geabsorbeerde lichtdeeltjes gaan vervolgens bewegen tussen de verschillende lagen binnen het zonnepaneel. Dankzij deze oefening ontstaat er een elektrische spanning die tot energie wordt omgezet. 

Fotovoltaïsche installatie Lubbeek of zonnepanelen Lubbeek

Een fotovoltaïsche installatie zet zonlicht om in energie - ook wel fotovoltaïsche zonne-energie of zonnestroom genoemd. Fotovoltaïsche panelen bestaan uit verschillende zonnecellen of fotovoltaïsche cellen: kleine, dunne plaatjes, opgebouwd uit twee lagen silicium. Wanneer er zonlicht op deze zonnecellen valt, ontstaat er een elektrische spanning tussen de twee lagen. 

Een fotovoltaïsche installatie is de voordeligste manier om zelf groene stroom te produceren. Hierdoor bent u niet afhankelijk van de prijsstijgingen op de elektriciteitsmarkt. Wij plaatsen zonnepanelen op elk soort dak (pannen, leien, platte daken,…). Uw investering moet uiteraard een zo hoog mogelijk rendement halen en dat kan uiteraard alleen met de beste materialen. Wij werken enkel met merken uit het topsegment zoals SMA en LG Solar.

Fotovoltaïsche installatie of zonnepanelen Lubbeek door Sollec Technics.

Fotovoltaïsche installatie of zonnepanelen Lubbeek door Sollec Technics.

Sollec Technics, uw zonneboiler installateur Lubbeek!

Wat is een zonneboiler?

Een zonneboiler wordt gebruikt om sanitair water op te warmen dankzij de energie van de zon. Over klimaatvriendelijk gesproken! Dankzij een zonneboiler of thermische zonnepanelen kan je maar liefst 60 procent van je jaarlijks sanitair water opwarmen via zonne-energie.

Hoe werkt een zonneboiler?

Een zonneboiler gaat jouw sanitaire water verwarmen dankzij zonne-energie. Thermische zonnepanelen nemen het zonlicht op en zetten dit om in warmte. Deze warmte wordt gebruikt om het water in het opslagvat op te warmen.

Zonneboiler of thermische zonnepanelen Lubbeek

Thermische zonnepanelen (of een zonneboiler) gebruikt zonne-energie om water op te warmen. Dat water kan je dan gebruiken om te koken, je te wassen,… maar ook bijvoorbeeld voor de vloerverwarming of voor een zwembad te verwarmen.

Thermische zonnepanelen Lubbeek door Sollec Technics.

Zonneboiler installateur Lubbeek

Laat jouw thermische zonnepanelen plaatsen door onze professionele zonneboiler installateur Lubbeek. Zonneboiler prijs gezocht? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Zonnepanelen Lubbeek: Wie is Sollec Technics?

Sollec biedt u een totaalconcept aan van technieken in nieuwbouw- en renovatiewoningen. Doordat wij u als klant het volledige pakket van technische installaties kunnen aanbieden heeft u slechts één aanspreekpartner waardoor planning, communicatie en een hoge afwerkingsgraad onze basisprincipes zijn.

Naast een fotovoltaïsche installatie Lubbeek of thermische zonnepanelen laten plaatsen kan u bij ons terecht voor alle klassieke technieken van warmtepompen, centrale verwarming en sanitair tot elektriciteit en ventilatie. Ook voor de vervanging van uw oude stookolie- of gasketel naar een (hybride)warmtepomp kunnen wij de juiste oplossing bieden.

"Kwaliteitsvolle en duurzame oplossingen."

Zonnepanelen installateurs Lubbeek | Zonneboiler installateur Lubbeek

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x